De beste optie voor jouw succesvolle B2B webshop op Shopify?

Ook al bedenk je het meest complexe idee ter wereld uit, een eenvoudige no-code of low-code oplossing zal sneller voor resultaat zorgen.

Hoeveel kost het om een B2B webshop op Shopify te bouwen?

De drie factoren die de prijs van jouw webshop bepalen zijn wensen, budget en de deadline. Afhankelijk hiervan valt jouw website in één van de onderstaande categorieën.

"No-code"
Prijsindicatie: €5k–15k
Tijdsindicatie: 4-6 weken

Doordat we volledig focussen op Shopify, weten we aan welke metrics we moeten zitten om de premium thema's van Shopify optimaal te benutten. We maken alle mogelijkheden van het platform toegankelijk, zonder een overkill aan functionaliteit en technische kennis.

Zelfs als je een snel groeiend bedrijf bent, moedigen we je sterk aan om een no-code benadering van je ontwikkeling te overwegen. Zo kun je je concentreren op dingen die je uniek en bijzonder maken, dingen die je helpen.

Naarmate je meer bekendheid krijgt en gegevens van bezoekers en klanten verzamelt, kunnen we beginnen met de ontwikkeling van aanpassingen of aangepaste componenten - terwijl we de technische rompslomp blijven minimaliseren, zodat je 'simpel' en flexibel kunt blijven en sneller kunt bijschaven.

"Low-code"
Budget range: €10k–25k
Typisch projectverloop: 2-3 maanden

In plaats van te focussen op een lijst met wensen, kijken we eerst naar de doelstellingen van jouw bedrijf. In de praktijk zien we het namelijk vaak genoeg voorkomen dat de lange lijst met functionaliteiten uiteindelijk helemaal niet gebruikt worden. 

Onze kracht: jouw doelstellingen omzetten in de tools die je nodig hebt. We maken van lastige code, eenvoudig aanpasbare modules die makkelijk te bedienen zijn. We brengen jouw verhaal naar voren en laten jouw website stralen met prachtige content. 

Een low-code aanpak met een high-end design, dat is uiteindelijk wat je wilt. Flexibele componenten die multi-inzetbaar zijn. Maak zonder technische kennis eenvoudig nieuwe pagina’s aan en voeg binnen no-time het nieuwste assortiment toe. 

"Custom"
Budget range: €25k-50k
Typisch projectverloop: 3-5 maanden

We houden van een uitdaging, net als jij. Een oplossing op maat is dé uitkomst voor webshops met een complex aanbod of ondernemers die iets totaal unieks willen neerzetten.

Zo niet, en je zoekt gewoon een "unieke" ervaring of niet extreme aandacht voor detail in je ontwerp en ervaring, pas dan op voor de lange termijn kosten van complexiteit.

Los van jouw wensen, vergeet niet de wensen van jouw bezoekers. In de praktijk zien we dat deze wensen soms enorm kunnen verschillen. 

Welke aanpak je ook kiest, ons doel is je te helpen sneller op de markt te komen, zodat je sneller kunt beginnen met het verzamelen van gegevens en het testen van optimalisaties - om toekomstige iteraties en groei te onderbouwen.

Wil jij ook een B2B webshop die jouw doelstellingen overtreffen?

We helpen je graag verder