Het bouwen van een succesvolle webshop is complex, samenwerken met ons niet.

Je weet alles binnen jouw branche, bent uniek en ambitieus, maar de techniek anno nu is overweldigend. Zoveel keuzes zorgen voor zoveel stress. Oneindig veel systemen, elke maand nieuwe updates en dan hebben we het nog niet eens over website snelheid en beeldmateriaal gehad.

Kies voor flexibiliteit en vermijdt onvoorziene kosten. 

Met eenvoudigere, flexibelere shop kun je sneller handelen, betere beslissingen nemen en duurzamer groeien.

Launching

Als nieuw e-commerce merk wil je natuurlijk direct de toon zetten. Door te durven investeren in een solide basis bespaar je niet alleen zelf, maar ook potentiële klanten een hoop gedoe. Want laten we eerlijk zijn, een knop die niet werkt of foto die niet laadt, is één van de meest frustrerende dingen op het internet. Maar het gaat verder dan dat, een goed webdesign zorgt voor herkenning en vertrouwen. Het kan het verschil zijn tussen klant worden én klant blijven.

Onze webshops zijn speciaal ontwikkeld voor leveranciers, groothandels en distributeurs. We snappen wat bezoekers prettig vinden en spelen daar handig op in. Maak automatische prijsopgaven, heb 24/7 inzicht in je voorraadstatus en verbreedt je grenzen met bijvoorbeeld een meertalige website.

Elke bezoeker is anders en dat snappen wij. We ontwikkelen een volledig responsive webshop, die zich automatisch aanpast aan de wensen van jouw klant. Of je nou 10 of 100.000 producten verkoopt.

Refreshing

Je hebt zo vaak je eigen website bekeken, dat je de fouten niet meer ziet. Op gebied van design, gebruiksvriendelijkheid en website snelheid valt er een hoop te verbeteren. Als je webshop al een tijdje meedraait, kan het voor komen dat deze een opfrisbeurt nodig heeft. En dat is niet gek, de afgelopen jaren heeft de e-commerce wereld grote stappen gezet. Het is onze taak om jouw B2B webshop er weer als nieuw uit te laten zien, van de voorkant én achterkant. Mis je functionaliteiten of wil je bestelprocessen verder automatiseren? Dan is dit hét moment om te kiezen voor vernieuwing.
Wij schonen de code op, verwijderen ouderwetse en trage systemen en vervangen deze voor het nieuwste van het nieuwste. Werk je inmiddels met andere koppelingen, boekhoudsystemen, marketingtools of andere software? Geen probleem. Wij maken jouw van B2B webshop slim, geautomatiseerd en future-proof.

Replatforming

Ben je uit je jasje gegroeid of merk je dat de kosten van jouw B2B webshop de pan uit reizen? Dan kan het interessant zijn om te kijken naar een migratie naar Shopify.

Heb je een complexe lijst met vereisten voor de nieuwe shop? Wij willen voorkomen dat je nieuwe shop net zo 'onnodig' complex wordt als de vorige.

Replatforming klinkt spannend, maar geen zorgen! Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen jouw moeiteloos door dit proces helpen. Twijfel je of dit het juiste moment is? Plan een call in.

Wij geloven dat een flexibele, maar eenvoudige basis, sneller, efficiënter en een groter rendement zal opleveren met de investering die daarvoor nodig is.
Geen gedoe, of onnodige features. Een website die voldoet aan jouw wensen, de wens van de klant en die van Google. Zo zorg je ervoor dat mensen die op zoek zijn naar jouw B2B webshop, je ook kunnen vinden.

Wij kijken anders naar e-commerce.

Zelfs als je "the next big thing" aan het bouwen bent, zal een low-code of zelfs no-code mentaliteit je er waarschijnlijk sneller brengen.

Wij doen al het harde werk, zodat jij met een paar simpele muisklikken alle noodzakelijke handelingen kunt uitvoeren.

Geloof weer in de data en maak keuzes die verder gaan dan een ‘gut feeling’. En als je het even niet meer weet? Dan zijn we er om je te ondersteunen. Want dagelijks maken wij beslissende keuzes die zorgen voor doorontwikkeling bij toonaangevende B2B webshops.

Focus je weer op de juiste dingen en laat de techniek het werk doen. Terug naar de basis, waarom je ooit jouw B2B webshop bent begonnen. Neem voorgoed afscheid van ouderwetse trage systemen en steek je energie in de leuke dingen van het ondernemen.

Wil jij ook een B2B webshop die jouw doelstellingen overtreffen?

We helpen je graag verder